Am plecat in U.K

Gazduire site web !

A doua tara in care am ales sa plec a fost Anglia. Totul s-a intamplat extrem de repede…m-am hotarat sa parasesc Romania, mi-am sunat fratele mai mare care e stabilit de 6 ani in U.K, dupa care mi-am facut si bilet.

Achizitionarea biletului

Biletul l-am luat la Wizz Air cu 2 saptamani inainte si l-am gasit la un pret acccesibil. Bineinteles ca daca il luam mai devreme il gaseam si mai ieftin, dar nu despre asta vreau sa vorbesc. ­čśë Nu am avut bagaj de cala ci doar un troler de maxim 10 kg in care nu mi-au incaput prea multe haine (oricum o sa imi iau destule de aici) si o geanta in care mi-am pus laptop-ul si boxa portabila.

Ce am patit in aeroport ?

Plecarea asta a fost cu emotii, dimineata am pierdut autocarul care trebuia sa ma duca la aeroport si am cam intrat in panica cand am vazut ca prietenii mei ori sunt ocupati, ori dorm, ori au masina in service si nu ma pot duce. ­čÖé In final am gasit un prieten de familie care sa ma duca.

Ajuns in aeroport am sarit peste check-in pentru ca deja il facusem cu 48 de ore inainte si m-am oprit la securitate.

De securitate nu am trecut repede. Am lasat tot ce aveam in buzunare, pana si cureaua am dat-o jos, am trecut prin acel portal care bineinteles ca a inceput sa bipaie…a trebuit sa mai trec inca de 2 ori pana a fost totul ok. Ajuns la poarta unde a trebuit sa mai astept inca o ora.

Cand trebuia sa ne imbarcam s-a format o coada imensa. Am urcat la bord printre primii pasageri pentru ca imi luasem bilet cu prioritate. (wizz priority)

Primul meu zbor a fost frumos, fara turbulente iar serviciile Wizz air au fost ireprosabile. Am reusit sa fac si cateva poze din avion.

Unde m-am cazat ?

Am fost cazat intr-o casa foarte frumoasa, vis-a-vis de ea se afla un parc de distractii care nu trebuie ratat. Gasesti mai jos filmarea cu parcul de distractii ca sa ai idee de ce priveliste am parte in fiecare seara, tinand cont ca il vad direct din living. ­čśë

Ce fac acum ?

Momentan astept sa imi ajunga actele necesare pentru angajare.

O noua dimineata in U.K…sunt in living imi beau cafeaua linistit, din cand in cand ma mai uit pe geam si vad parcul de distractii care este gol (seara incepe nebunia), mai vad englezi grabiti, cu fete plictisite care probabil ca se grabesc spre locul de munca.

Sa se grabeasca ­čśë eu scriu acest articol ca sa va pun la curent cu ceea ce cred ca se merita sa fie spus !

smartaces

Las─â un r─âspuns

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte