Am revenit la Blogal Initiative

You may also like...

19 Responses

 1. Grande BOgdan spune:

  Este chiar o platforma utila, cu atat mai mult cand poti castiga ceva.
  Din pacate nu se specifica clar cum se alege castigatorul, in afara de regurile principale care sunt pe site.

 2. Vasile R spune:

  La câteva campanii BlogAwards am participat, la Blogal Initiative nu am participat. Însă niciodată nu e prea târziu.

  P. S: Te-am adăugat înapoi la parteneri pe blog, îmi pare rău că ai pierdut articolele vechi. Recomand managewp.com . Fă-ți cont și setează backup. Face backup lunar, dar tot e mai bun decât nimic.

  • SaMeH spune:

   Merci frumos de pont ! Am back-up zilnic extern oferit de firma de hosting + UpdraftPlus pe care l-am setat sa faca back-up la fisiere si baza de date din 4 in 4 ore pe Google Drive. O sa incerc si ce mi-ai spus tu !

   Am invatat din greseli. Asta e important 😉

   Numai bine !

   • Updraft plus folosesc și eu, cu backup zilnic al bazei de date și săptămânal pentru fișiere. Nu-i văd rostul să-l pun mai des la treabă.

    Văd că te-ai stabilit la Hzone. Am avut și eu la ei. Sunt ok.

    • SaMeH spune:

     Ai dreptate! 😂 Cred ca devin paranoic de l-am setat asa 😆
     Nu stiu ce sa zic de Hzone…Tot primesc notificare de la Jatpack cum ca blogul ar fi down, timp de cateva minute. Cat am fost la Simplenet nu am avut probleme. In fine…

 3. Rebeca spune:

  Este o informatie interesanta. Si “tipicul romanesc” va disparea in curand daca vom fi din ce in ce mai multi oameni perseverenti si ambitiosi. Daca faci ceea ce iti place, nu vei abandona din prima incercare esuata, nici dupa a doua , nici dupa a cincea. Vei face ceea ce iti place din ce in ce mai bine pana vei reusi. “Repetitia este mama invataturii!” 😉

 4. Mai au probleme din astea? Și când aveam blogul la ei mai avea momente în care nu se încărca sau se încărca greu. Mai ales duminica. Din câte am înțeles de la ei, cPanel ar fi de vină. Mănâncă multe resurse.

  De Simplenet am citit numai de bine. Adevărul e că Andrei chiar se implică să meargă totul bine.

 5. Alina N spune:

  Nu am participat niciodata, interesant, dar daca nu ai un nr mare de vizitatori seriosi, nu cred ca ai prea multe sanse..

  • SaMeH spune:

   Da si nu. In unele campanii nu conteaza cate persoane iti citesc articolul, ci conteaza felul in care a fost redactat si daca ai respectat cerintele.
   In schimb, alte campanii puncteaza si interactiunea cititorilor: comentarii, distribuiri, like-uri, etc.
   Oricum, merita sa incerc. Ce am de pierdut ? 😁

 6. Natalia spune:

  Am participat si eu pe platforme de genul si am si castigat cateva. O sa intru si aici sa ma uit si eu. Sunt binevenite si ma pun in miscare. Ms

 7. Oana M. spune:

  Si eu sunt inscrisa la Blogal Initiative. Consider ca este o platforma de blogging mult mai selecta decat altele deoarece chiar se pune accent pe calitate si originalitate in scriere in ceea ce priveste castigatorii. Am participat la campanii, am castigat si premii si puncte. O recomand si eu!

 8. Andreea Grecu spune:

  Nu știam de această platformă. Voi arunca un ochi să văd despre ce este vorba. Multa baftă!

 9. duduiamagda spune:

  Aș participa, însă nu am o disciplină a scriiturii. Scriu rar, chiar foarte rar. Nu știu de ce, însă nu reușesc să-mi fac timp sau am impresia că ceea ce am de transmis nu e suficient de important. Din cauză ca scriu rar, am impresia că blogul meu nu e suficient de important pentru a fi luat în seamă, Poate reușesc să mă mobilizez. Multă baftă mai departe!

  • SaMeH spune:

   Buna !
   Parerea mea este ca daca blogul tau nu era important, nu era citit ! Tu doar continua si o sa vezi cum si rezultatele vin cu timpul.
   Merci si bafta si tie ! 🙂

 10. NITA DIANA spune:

  Sunt înscrisă pe platformă, am participat și la câteva campanii.Am și câștigat ceva premii. O experiență în plus, ca și blogger.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte