Despre Wattpad

You may also like...

4 Responses

 1. Grande Bogdan spune:

  Eu il stiu inca din 2013. Nu mai am intrat de 6 -8 luni pe el, nu stiu ce mai este nou dar stiu ca are si aplicatie si pentru IOS. Pe langa toate acestea te ajuta la promovare foarte bine daca sti cum sa il utilizezi la fel ca tumblr si alte platforme de genul. Dar sa revenim la wattpad, este ok, este bine ca este si petelefon dar in ultimii 2 ani continutul lasa de dorit. Multi au renuntat la wattpad pentru ca postau doar din placere si cand au realizat ca nuau castig…
  Pentru mine wattpad inseamna mult si tot odata un fost loc interesant.

  • SaMeH spune:

   Si eu il consider util, atat timp cat stii cum sa il folosesti.
   Sunt si copii frustrati care incep sa scrie si o fac in bataie de joc, dar trebuie sa recunosc ca sunt unele povești extrem de care au puține lecturi si sunt lăsate pe dinafară sau citite doar de câțiva oameni pentru că toți se duc la cele populare.

   • Grande Bogdan spune:

    Asa este. Inainte chiar aveai ce sa citesti si pe aceasta platforma.
    Inca mai sunt persoane care chiar daca nu scriu bine gramatical, sau au un scris mai unic incearca sa transmita ceva. Pe cand sunt persoane care au conturi doar de dragul de a posta.
    Din cate am mai citit platforma este si merge foarte bine pentru straini. La noi in Romania avand in vedere ca nu se castiga mai nimic lumea renunta usor, usor si asta nu este bine.
    Poate platforma ar trebui sa mai faca cate ceva nou. Eu cunosc platforma din 2014, lucrurile nu au fost schimbate foarte mult cu exceptia la postari ca au introdus o chestie sa nu poti sa copiezi articolele altei persoane. IN rest daca au facut ceva nou, este ceva mic si ar trebui sa promoveze si postarile interesante nu doar pe cele cu vizualizari multe.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte